Langenboom

Kofferbakverkoop in Langenboom op 8 april

Door De redactie van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Ruim je zolder of garage op en verkoop zelf de overbodige spullen. Speelgoed, kleding en huisraad kunnen op een leuke manier van eigenaar wisselen. Het direct onderhandelen en verkopen is leuker dan te koop aanbieden op internet. Daarom houdt CV De Verkuskoppe een kofferbakverkoop op zondag 8 april.

In tegenstelling tot braderieën en rommelmarkten is de kofferbakverkoop zeer interessant voor particulieren. Tijdens de verkoop mogen mensen hun tweedehands spulletjes letterlijk vanuit de kofferbak van hun auto verkopen. Ook heeft iedereen een klein stukje achter/naast zijn of haar auto tot beschikking om het kostbare waar uit te stallen. Dus zonder te sjouwen heb je binnen een mum van tijd je plekje ingericht en sta je gezellig met andere verkopers op het sportterrein achter café D’n Bens.

Het terrein is ideaal voor een kofferbakverkoop. Het is ingericht met en gezellig terras en er zijn toiletten aanwezig. Er komen verkopen uit de hele regio. Bezoekers komen dan ook graag op deze oergezellige dag. Daarbij is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Kom en geniet van de heerlijke gemoedelijkheid en gastvrijheid van Brabant. Bezoekers zijn van 9 tot 15 uur van harte welkom. Volwassenen betalen 1,50 euro voor toegang tot het terrein, kinderen tot en met 12 jaar komen gratis binnen.

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.verkuskoppe.nl om verzekerd te zijn van een plaats. Meer informatie is in te winnen bij Wally Hendriks via 0486-431952.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties