Langenboom

Jong geleerd, oud gedaan

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Sinds dit seizoen is tafeltennisvereniging Taflan in Langenboom actief begonnen met het werven van leden voor zowel recreanten als jeugd. Daardoor is de club afgelopen zomer zichtbaar geweest bij verschillende activiteiten.

Dat begint nu zijn vruchten af te werpen. De afgelopen weken zorgden de recreanten en de kinderen die meededen met de SjorsSportief-activiteiten voor een volle zaal. De leeftijden varieerden van 5 tot 93 jaar. Door de recreantengroep worden al spelend de spieren opgewarmd. De jeugd begon met een met een leuke en sportieve warming-up.
Terwijl de recreanten een balletje sloegen, aan hun forehand werkten en een wedstrijdje speelden, kreeg de jeugd steeds meer balgevoel. Voor de allerkleinsten werden er lage tafels opgebouwd, zodat ze makkelijker een balletje konden slaan. Ter afwisseling werd er gespeeld met allerlei batjes en balletjes; van groot tot klein.
Voor beide groepen stond plezier voorop. De recreanten konden achteraf nog een drankje nuttigen om zo een gezellige speelavond af te sluiten.

Lijkt het jou ook leuk om ook een balletje te slaan? Kom dan op donderdagavond om 17.45 uur naar de Wis in Langenboom. Iedereen is welkom. Meer informatie is te vinden op www.taflan.nl. Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via de mail (taflanlangenboom@gmail.com) of telefonisch (0485-371369).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties