Langenboom

Informatieavond 'Langenboom verandert!' op 20 januari

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - In gemeenschapsaccommodatie De Wis in Langenboom vindt maandag 20 januari een uitgebreide presentatie plaats over de voortgang van het dorpsplan. "Kom luisteren, meedenken en meehelpen. Hoe meer Langenbomers er komen, hoe krachtiger het signaal", laat Martijn van Hal namens de organisatie weten. De zaal gaat om 19.30 uur open en het programma start om 20 uur.

"Nog maar een half jaar geleden kwamen we met meer dan 600(!) Langenbomers samen om onze mening te delen over een nieuw dorpsplan", vertelt Martijn. "Op precies dat moment hebben we ons als heel Langenboom supersterk gemaakt. We lieten onszelf en iedereen buiten Langenboom zien wat wij in onze mars hebben. En dat werkte! Inmiddels hebben nog veel meer vrijwilligers, van jong tot oud, en professionals de schouders onder onze ambitie gezet. En in slechts een half jaar is er superveel gebeurd."

Het grove idee is een concreet plan geworden, stelt Martijn. "Met afspraken én samenwerking met de gemeente. Met fantastische overleggen tussen alle sportclubs. Er zijn prachtige tekeningen van het mogelijke nieuwe sportpark. Er zijn prachtige tekeningen van de mogelijke nieuwe inrichting van de kerk. En ook provincie Noord-Brabant heeft toegezegd ons te willen helpen. Maar zoals bij elk ambitieus plan kent ook dit plan nog enkele uitdagingen. En ook die zijn de moeite waard om samen te bespreken."

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties