Langenboom

Gluurpietjes en -Sinterklaasjes kopen voor goed doel Langenboom

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM/MILL - De Sint is weer in het land en daarom zijn ook de inmiddels bekende gluurpietjes en gluursinterklaasjes weer te koop. De gluurpietjesactie werd vorig jaar geïnitieerd door de Udense Els Rooijakkers en kreeg sindsdien in het hele land navolging. In Mill en omgeving leek het Marieke van Dijk leuk om de gluurpietjes en gluursinterklaasjes op de ramen te krijgen om zo een leuke speurtocht voor kinderen te organiseren.

“Bij de speurtocht kunnen de kinderen samen zoeken naar glurende pietjes en Sinterklaasjes”, vertelt Marieke. “Er is tevens een goed doel aan verbonden. Van iedere 3 euro die de gluurpietjes of gluursinterklaasjes kosten, gaat 1 euro naar het goede doel: Kim’s engeltjes, www.eenglimlachdoetwonderen.nl. Dat is een stichting opgezet voor de zieke Kim Kremers uit Langenboom. Kim is helaas overleden, maar de stichting wordt nog steeds voortgezet.”

De gluurpietjes en -Sinterklaasjes zijn verkrijgbaar bij Marieke van Dijk aan de Molenstraat 22 in Mill of telefonisch te bestellen via 06-29159972.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties