Langenboom

Ook voor inwoners van Zeeland

Extra leden welkom bij Scouting Langenboom

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM/ZEELAND - Scouting is niet competitief! Het lijkt een moeilijk woord, maar het betekent dat winnen erg belangrijk is. Bij scouting werkt dat anders. Zoek jij een vereniging waar je niet de topscorer hoeft te zijn? Niet in een laag team geplaatst wordt omdat je 'niet goed genoeg' bent? Waar je niet goed in spelling hoeft te zijn of in rekenen? Waar je gewoon jezelf mag zijn en daarom gewaardeerd wordt. Dan is scouting de plek voor jou. Plezier en ontwikkeling staan voorop bij Scouting Langenboom.

Bij scouting maak je vrienden voor het leven. De huidige leiding, bijna allemaal ooit als jeugdlid begonnen, bestaat uit één vriendengroep van alle leeftijden. Dat alleen al is een goede reden. Elke week op avontuur. Bij de scouting doe je dingen die je bij geen enkele andere verenging of school aangeboden krijgt. Het hoogtepunt is samen op kamp. Zelfstandig worden en leren dat je ook zonder je familie een mooie tijd kunt beleven. Loslaten, of is dat juist het leerproces voor de ouders?

Lid worden?
Scouting Langenboom bestaat uit leiding en leden uit Langenboom en Zeeland. Iedereen is welkom. HJe wordt ingedeeld op leeftijd. De Bevers zijn kinderen uit groep 2 en 3. Deze groep is nog in oprichting. De organisatie is aan het inventariseren of er voldoende animo is. De Welpen is voor groep 4 tot en met 7. Op dit moment zit die groep behoorlijk vol. Er zijn nog een paar plekjes voor kinderen uit groep 7. Elke vrijdag van 16.30 tot 18 uur. De Scouts vanaf groep 8 tot en met 14 jaar oud. Er is nog plek op vrijdag van 18.15 tot 20.15 uur. Ook extra leiding (vanaf 17 jaar) is van harte welkom.
Scouting is voor de jeugd. Dat betekent niet dat je als volwassene het ook niet leuk vindt om af en toe een gezellig avond te beleven. Misschien ben je ooit zelf lid of leiding van scouting geweest en mis je die speciale band. Vrijblijvend één keer per maand met een leuke groep bij elkaar komen. Samen eigen programma's maken; solex rijden. barbecue, schieten, op kampvuur koken, pubquiz, casinoavond, kampweekendje enzovoorts. Het is een gemengde groep van ongeveer zestien personen die vooral voor de gezelligheid bij elkaar komt. De leeftijd van de Stam varieert nu van 18 tot en met 57 jaar.

Belangstelling? Neem contact op via info@scoutinglangenboom.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties