Langenboom

Eerste Beverweekend scouting Langenboom groot succes

Door Christel van der Heiden-Vriens van Scouting Langenboom

LANGENBOOM - Bij Scouting Langenboom vond afgelopen week voor het eerst een Beverweekend plaats. In totaal 14 Bevers en 4 personen leiding genoten er met volle teugen van. Een verslag van Christel van der Heijden-Vriens.

Na begin dit jaar met een groepje Bevers uit Zeeland en Langenboom gestart te zijn, waren de Bevers er klaar voor. Hun allereerste 'kampje' ooit. Enkele kinderen hadden zelfs nog nooit ergens anders geslapen. Voor sommige ouders was het zelfs spannender dan voor de Bevers zelf.
Het thema was Olympische spelen. Na het ophangen van de vlag en het ontsteken van de vlam konden de Spelen beginnen. Het hele weekend stond in het teken van sport en spel. Natuurlijk konden de marshmallows boven het vuur niet ontbreken. Of dauwtrappen in de bossen. In alle vroegte kijken welke dieren er al wakker waren. Slapen deden ze in een grote zaal. Na een verhaaltje vertellen vielen de oogjes vanzelf dicht. Na afloop kregen de kids een badge omdat ze allemaal waren blijven slapen. Maar ook een echte Olympische medaille. Die hadden ze verdiend.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties