Langenboom

Druk weekend voor Scouting Langenboom

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Het was een druk weekend voor de Welpen en Scouts van Scouting Langenboom met op het proramma het Afrikaweekend en een sportweekend.

De Welpen beleefden een Afrikaweekend in de eigen blokhut. Iedereen kwam als inwoner van de jungle verkleed. Ze kregen trommelles op Afrikaanse trommels, leerden schminken en maakten een dans. Deze werd natuurlijk opgevoerd voor de ouders. Op de zaterdagmiddag ging de reis naar Malden waar ze meededen aan de jungle-regiospelen. Aan het einde van het kamp werden 5 nieuwe Welpen geïnstalleerd, zij kregen de groepsdas uitgereikt. Een mooie start van het seizoen.

De scouts deden mee aan het sportweekend bij Scouting Mill. Een event waar vele andere scoutinggroepen aan meedoen. Gezelligheid stond voorop. De jeugd nam deel aan diverse sportonderdelen. Speerwerpen, hardlopen, hindernisbaan, schieten enzovoort. In de avonduren een hike waarbij men op spectaculaire wijze een aantal malen het water moest oversteken. Afsluiting was bij het kampvuur met 'black stories' en weerwolven in de tenten. Voor de oudste jeugd was er tot in de late uurtjes een disco.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties