Langenboom

Maximaal 250 toeschouwers; aanmelden verplicht

Derby SES Langenboom tegen Juliana Mill in de districtsbeker

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - De loting voor de districtsbeker heeft SES Langenboom een prachtige loting opgeleverd tegen rivaal Juliana Mill. De derby staat zondag 30 augustus. Normaliter staat deze sportieve burenruzie garant voor een onvervalste Millse Mittag. Door het coronavirus is SES echter genoodzaakt om de middag anders aan te kleden. Na een voetballoze periode verwacht het bestuur veel publiek. Er is ruimte voor maximaal 250 toeschouwers op sportpark De Kogelberg. 

Om teleurstelling en het overtreden van de regels te voorkomen, werkt SES zondag 30 augustus met voorregistraties. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor de supporters van zowel SES als Juliana. De toegang is gratis, maar het is wel vereist om je vooraf aan te melden. Dit kan door een formulier op de SES-website in te vullen. Op de website vind je tevens meer informatie voor deze wedstrijd. Vrijdag 28 augustus ontvangt iedereen een e-mail met daarin de laatste bezoekersinformatie. Jongeren onder 18 hoeven zich niet aan te melden. Voor hen wordt een speciaal vak gemaakt achter het doel.

Na de wedstrijd
Ook na de wedstrijd verloopt het anders dan normaal. Geen DJ en ook geen pullen bier. De kantine en het terras geopend zijn geopend. Er is plek voor ongeveer 35 vierpersoonstafels. Voor de spelers en staf van beide elftallen worden tafels gereserveerd. 

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties