Lezingen

‘Bomenvrouw’ geeft lezing bij Yogabindu op vrijdag 31 mei

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - Vrijdagavond 31 mei is er geen meditatieavond, maar een bijzondere lezing bij Yogabindu: Hoe bomen de mensen met de hemel verbinden. ‘Bomenvrouw’ Maja Kooistra (foto) verzorgt de lezing, die om 19.30 uur begint en ongeveer twee uur duurt.

Van oudsher zijn er door mensen bomen geplant en dat wordt nog altijd gedaan – denk aan de nationale bomenplantdag. Vaak komen er protesten wanneer er een boom of bomen omgezaagd worden. Bomen ‘doen’ iets met mensen. In een ver verleden werden al bomen geplant met specifieke redenen en ook specifieke bomen op speciale plaatsen. Denk aan een walnoot bij een boerderij als bliksemafleider, de lindenbomen op pleinen om er recht onder te spreken, bij kloosters, kerken en tempels werden (specifieke) bomen geplant op energieplaatsen. Maja weet heel veel over deze toepassingen.

Deze lezing is voor iedereen toegankelijk, een donatie is welkom. Lees meer over en van Maja op www.bomen.org. Yogabindu is gelegen aan de Hogeweg 1 in Langenboom. Kijk voor meer informatie op www.yogabindu.nl of bel 0486.475591. Aanmelden is niet nodig.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties