Langenboom

Alfa Foundation ondersteunt Langenbooms dorpsplan

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LANGENBOOM - De Alfa Foundation is een fonds binnen Alfa Accountants en Adviseurs dat maatschappelijke goede doelen van medewerkers van Alfa ondersteunt. Per jaar wordt hiervoor door Alfa een budget beschikbaar gesteld waar medewerkers een beroep op kunnen doen.

Ivonne van der Horst en Wim Wijdeven ontvangen een cheque van Mirian van de Vorle van Alfa.

Mirian van de Vorle, secretaresse bij Alfa Accountants en Adviseurs in Langenboom, heeft een verzoek ingediend bij de Alfa foundation. Dit leidde tot een toekenning van een budget. De Alfa Foundation doneert een bedrag van 2.000 euro aan Stichting Eigen Kweek! Het bedrag wordt gebruikt om het ambitieuze dorpsplan naar de eindstreep te brengen.

Het plan raakt alles en iedereen in Langenboom. Er is massaal gekozen om het dorp op de schop te nemen. “Het Brutaal Ideaal van Langenboom is één schitterende dorpskern voor lief, leed, leut en lithurgie (samen in de kerk) én een florerend verenigd sportpark van alle sportclubs (samen aan de bosrand). In Langenboom 2.0 krijgt het erfgoed dus de hoofdrol. Op 20 januari wordt de haalbaarheid van het plan aan het dorp gepresenteerd.”

Kijk voor meer info op www.eigenkweeklangenboom.nl.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties