Muziek en horeca in Aldendrielpark

Laatste weekend Zomerterras Mill

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MILL - Met in achtneming van de RIVM-maatregelen exploiteren de lokale horecaondernemers en Ontdek Mill sinds 1 juni het zomerterras in het Aldendrielpark in Mill. Intussen zijn zowel horecaondernemers als bezoekers gewend aan de regels die door het coronavirus gelden en is er minder behoefte aan het gezamenlijke, grotere terras. Voordat de initiatiefnemers alles opruimen, is er nog één weekend volop muziek in het Aldendrielpark op vrijdag 31 juli, zaterdag 1 augustus en zondag 2 augustus. Dit alles is gratis toegankelijk.

The Dying Flutchmen trappen vrijdag 31 juli om 19.30 uur het weekend af. Een dag later is het de beurt aan Emptyfield met hits uit vervlogen tijden. Dez ijzersterke driemansformatie laat menig hart sneller kloppen en deed al heel wat broekspijpen en nette kapsels wapperen. Met de gitaren in de aanslag laat Emptyfield de échte hits herrijzen uit het stof. Verwacht veel meezingers, rock classics, toffe feesttentnummers en de betere Nederlandstalige platen. Het is puur, energiek en vooral érg gezellig. De band kan heerlijk bombastisch zijn, maar valt ook perfect te reguleren. Pas echter op: het innerlijke beest is moeilijk te temmen. Het optreden start zaterdag 1 augustus om 19.30 uur.

Goede vibes
De uitsmijter zondag 2 augustus is voor Mindy & Friends en Dunne Boef. Het Zomerterras in het Aldendrielpark sluit af met soepele deuntjes van Mindy & The Good Vibes Society. Samen met haar vrienden Anouk Verdonk (percussie) en Jeroen Prinsen (keys) wordt er voor een heerlijk muzikaal sfeertje gezorgd. Lekkere nummers van toen en nu, voor ieder wat wils. Uiteraard ontbreekt het nummer Het Dorp niet. Tussen alle live nummers door zorgt DJ Dunne Boef voor de juiste muziek om iedereen in de goede sfeer te houden.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties