Inschrijving Oerparcours Mill start 1 maart

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

MILL - Onder de vlag van het toeristische en recreatieve platform Ontdek Mill en Stichting Beweegtuin Mill wordt zondag 27 mei het Brabants Oerparcours weer gehouden. Dit is een laagdrempelige survivalrun in de Groespeel en Kanaalzone in Mill. Dit is voor het zesde achtereenvolgende jaar dat het evenement wordt georganiseerd.

Een hindernis tijdens Brabants Oerparcours 2017. (foto: Cockie Kremers)

Net als bij voorgaande edities is de start en finish van het Brabants Oerparcours ter hoogte van City Resort (voorheen Fitland) aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. De survivalrun met diverse hindernissen is zo’n zes kilometer lang en ook geschikt voor niet geoefende sporters en kinderen vanaf 10 jaar. Zij kunnen overigens uitsluitend deelnemen als duo met een volwassene. Vanaf 14 jaar is individueel inschrijven wel mogelijk. De kosten bedragen 15 euro per persoon. Hiervoor ontvangt men tevens een Oerparcours T-shirt en herinnering.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie van het Oerparcours kan altijd vrijwilligers gebruiken om te assisteren bij de hindernissen. Ook bedrijven of organisaties die een eigen hindernis willen bouwen of bemannen zijn van harte welkom. Neem daarvoor contact op met de organisatie via info@oerparcours.nl

Aanmelden
Surf vanaf donderdag 1 maart naar www.oerparcours.nl en klik op inschrijven om je te verzekeren van een startplaats op zondag 27 mei. Er is ruimte voor maximaal vijfhonderd deelnemers.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties