Iedje Heere nieuwe rector Merletcollege Grave, Cuijk en Mill

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs heeft Iedje Heere benoemd tot rector van het Merletcollege, met scholen in Grave, Cuijk en Mill. Op dit moment is zij rector van College Den Hulster in Venlo. Iedje start haar nieuwe functie op 1 februari. Zij volgt Paul Metzemaekers op die sinds 1 augustus rector is. (foto: Nico van Ast)

Iedje Heere startte haar onderwijsloopbaan in 1990 als docent muziek en ckv op onder andere hetzelfde Merletcollege. Van 2005 tot en met 2009 was zij teamleider onderbouw op de locatie Grave. In 2009 maakte zij de overstap naar Scholengemeenschap Were Di in Valkenswaard als directeur havo/vwo. Sinds 2014 is Iedje rector (campusdirecteur) van College Den Hulster in Venlo.

Iedje Heere behaalde aan het Brabants Conservatorium in Tilburg de diploma’s eerste graad docent muziek met piano en hobo, HaFaBra-directie/compositie (Harmonie- Fanfare-Brassband) en culturele en kunstzinnige vorming 2 (ckv2). In 2008 slaagde ze cum laude voor de Master of Management in Education aan TiasNimbas Business School in Tilburg.
Naast haar werk heeft Iedje meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van leiderschap en strategisch management en volgde ze meerdere meestercursussen bij Topdirigenten.
Iedje is tevens werkzaam bij de VO-raad als peerbegeleider voor het leernetwerk Voortgezet Leren van negen vo-scholen in Zuid en Midden Nederland, een traject waarbij de ontwikkeling van toekomstgericht onderwijs in samenhang met personeelsbeleid en schoolorganisatie centraal staat.

In haar vrije tijd is Iedje actief in het culturele leven en is ze onder andere pianist van het Opiniecafé van de schouwburg in Cuijk. Iedje Heere is 53 jaar, geboren in Cuijk. Samen met haar partner en twee zonen woont ze in Cuijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties