Grave

Zwaargewonde na steekpartij in Asielzoekerscentrum Grave; 2 verdachten aangehouden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In het asielzoekerscentrum (AZC) in Grave vond zondagavond rond half 9 een steekpartij plaats. Een persoon raakte daarbij zwaargewond. De hulpdiensten, waaronder de traumaheli, rukten massaal uit. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, meldt de politie, die nog op zoek is naar de dader. De toedracht van het steekincident is nog niet duidelijk. (foto's: Marco van den Broek)

Eerder vanavond raakte ook al een persoon zwaargewond bij een steekpartij in een AZC in Middelburg.

Update 22 uur: Twee verdachten aangehouden
De persoon die zwaargewond raakte is een jonge man, een bewoner van het AZC, laat de politie weten. "We hebben ondertussen ook twee verdachten aangehouden. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau. Het onderzoek is nog in volle gang."

Update 11 uur: Slachtoffer is 17-jarige jongen 
Het slachtoffer is een jongen van 17 jaar. De verdachten die zijn aangehouden na de steekpartij zijn twee bewoners van 17 en 26 jaar. "Uit onderzoek is duidelijk geworden dat het slachtoffer waarschijnlijk door meerdere personen werd aangevallen, onder wie de later aangehouden verdachten'', meldt de politie, die niet uitsluit dat er meer aanhoudingen volgen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties