Grave

Zonnebloem nodigt mensen uit voor boottocht op Maas

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE/LANGENBOOM - Zonnebloem Mill, St. Huberg, Langenboom, Wilbertoord en Grave nodigt belangstellenden uit om woensdag 10 april mee te gaan varen op de Maas. Inschepen aan de Loswal in Cuijk vanaf 9.30 uur. De afvaart van De Zilvermeeuw 2 is om 10 uur. De boot keert rond 16.30 uur terug. Deelnemers dienen op eigen gelegenheid naar de haven te komen.

Gedurende de vaardag biedt De Zonnebloem naast een prachtige vaarroute ook gezellige muziek van Leo en Anny Josemanders. Tussendoor worden de opvarenden verwend met een hapje en een drankje. Rond 12 uur serveert Zonnebloem een warme maaltijd. Er zijn tevens nog leuke prijsjes te winnen met een loterij. De eigen bijdrage voor deze geheel verzorgde dag bedraagt 33 euro. 

Voor de thuisblijvers is Corry Toonen de contactpersoon aan boord. Zij is bereikbaar op 06-51528204. Het is belangrijk dat de deelnemers hun medicijnen mee aan boord nemen. Er is een verpleegkundige aanwezig voor het zetten vanspuiten, het verzorgen van stoma's en alles wat nog meer nodig is. Belangstellenden kunnen zich opgeven bij Jeannette Rutten (0486-421569 of 06-38370102).

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties