Grave

Bezoek aan Bomenpark op 24 juli

Zomeractiviteiten van Zonnebloem Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - In de zomer liggen veel dingen stil. Om te zorgen dat er toch iets te beleven valt in deze vakantietijd, organiseert Zonnebloem Grave een aantal activiteiten voor haar gasten. Zo wordt woensdag 24 juli een bezoek gebracht aan het Bomenpark in Heesch.

Op het terras van het Bomenpark, aan de rand van De Maashorst, kun je volop genieten van het uitzicht. Ook bestaat de mogelijkheid een rondwandeling te maken. Het pad is toegankelijk met rolstoel en rollator. De kosten voor deelname bedragen 5 euro per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Het vertrek in Grave is om 13 uur. Naar verwachting keert de groep rond 17 uur terug. Het staat je vrij om op eigen gelegenheid naar het Bomenpark te komen aan de Vorsselweg 3 in Heesch. De vrijwilligers van Zonnebloem Grave zijn vanaf 13.30 uur aanwezig. Voor opgave en verdere informatie kun je vanaf 12 juli bellen naar 0486-421569 of 06-37380102.
Verder staan er nog wat andere activiteiten op het programma komende zomer. De middag van zaterdag 17 augustus bezoeken ze Theatertour in Mill om 14 uur. Donderdagmiddag 22 augustus is er een barbecue met een optreden van het Visserskoor bij de Brouwketel in Escharen. Verdere details volgen binnenkort.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd om als gast bij De Zonnebloem te komen? Neem dan contact op via 0486-475962 om te informeren naar de mogelijkheden. Daarnaast heeft de club ook nog steeds plaats voor extra vrijwilligers, die een onmisbare schakel in de organisatie zijn. Ook hiervoor kun je je bij het eerder genoemde telefoonnummer melden voor nadere informatie.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties