Grave

Zilveren Fust voor café De Coehoorn in Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Café De Coehoorn in Grave heeft het Zilveren Fust 2018 gewonnen en mag zich daarmee een van de beste horecazaken van Nederland noemen. In het juryrapport staat te lezen dat de Coehoorn al jaren een zeer sfeervol café is dat op hoog niveau draait. De zaak blinkt uit in service en bierbehandeling’. Eigenaar John Eggenhuizen nam de prijs in ontvangst.

Het Zilveren Fust is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van Heineken Nederland. Verschillende mystery guests beoordelen gedurende het jaar horecazaken op alle facetten van het vak. "Ik denk niet dat het toeval is; van de vijf jaren dat ik in Oost-Brabant account manager ben, is het al de derde keer dat café De Coehoorn in de prijzen valt", zegt Martijn Snep. "En dan hebben ze ook nog een jaar niet meegedaan. John heeft, samen met zijn vrouw Pamela, een zeer sfeervolle zaak neergezet. Wat opvalt is dat hij zelf vaak achter de bar staat en een werkelijk schitterend biertje kan tappen. Ik vind het ook erg bijzonder dat hij door zijn creativiteit steeds weer de aansluiting met de jongvolwassenen uit Grave en omgeving weet te vinden. Het is er altijd gezellig. Deze prijs is absoluut verdiend."

Goud en brons
Winnaar van de ‘Goed Getapt-verkiezing 2018’ is Hotel Restaurant Café De Kroon in het Zeeuwse Wissenkerke. Het Bronzen Fust werd door café Het Hoofdkantoor in Steenbergen in de wacht gesleept.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties