Grave

Zaterdag 13 februari: De Grote Graafsche Carnavals Show

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Na de succesvolle ‘Grote Graafsche Horeca Show’ staat op zaterdag 13 februari ‘De Grote Graafsche Carnavals Show’ op het programma. 

"Carnaval 2021 helemaal aan ons voorbij laten gaan? Mooi niet!", vertelt organisator Rik Marinussen. "Wij gaan ons best doen om weer een te gekke show vol amusement in elkaar te zetten. Wat te denken van een carnavalsliedjesbingo, een carnavalsquiz en de welbekende Pleebeksjoow?"

De show wordt weer gehost door Quirijn van den Berk. Rik: "Een groot deel van de opbrengsten van de show gaat naar lokale (horeca)ondernemers die dit meer dan hard nodig hebben in deze tijd. Zo zullen er naast de waardebonnen van lokale horecazaken ook ‘Graafsche Cadeaubonnen’ te winnen zijn. Deze zijn te verzilveren bij een lokale winkel naar keuze. Wij zorgen vervolgens dat het verzilverde bedrag bij deze winkelier terechtkomt."

Tickets
Je kunt aan de show deelnemen door een ticket te kopen (een deelnameticket is bedoeld voor één persoon). Vervolgens kan de show op zaterdag 13 februari veilig vanuit huis bekeken worden middels een livestream via het platform Twitch. Nadere instructies volgen ruim op tijd via de mail.

Kijk voor meer info op www.degraafscheshow.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties