Grave

Word vrijwilliger in de bibliotheek

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REGIO - Met bijna 600.000 bezoekers per jaar en ruim 31.000 leden is BiblioPlus de grootste publieke en culturele instelling in het land van Cuijk en Maasduinen. Het is een regionale bibliotheekorganisatie die actief is op het gebied van lezen, leren en informeren. BiblioPlus heeft vestigingen in de gemeenten Bergen, Boxmeer, Cuijk, Gennep, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis. 

De bibliotheek van nu is veel meer dan een uitleenpunt van boeken. "Wij groeien de komende jaren toe naar hét lokale knooppunt op het gebied van lezen, leren en informeren", stelt Biblioplus. "Samen met partners en vrijwilligers is het onze missie om iedereen volwaardig mee te laten doen in onze participatiesamenleving. Zo werken we samen aan kansen voor iedereen."

Wil je een maatschappelijke bijdrage leveren of jezelf ontwikkelen? Meld je dan aan als vrijwilliger. "Wij zoeken nog vrijwilligers voor al onze vestigingen: bibliotheekvrijwilligers, taalvrijwilligers voor het Taalhuis, activiteitenvrijwilligers en voorleesvrijwilligers. Als vrijwilliger ontvang je een gratis lidmaatschap, waarmee je naast fysieke boeken ook e-books kunt lenen en online cursussen kunt volgen."

Kijk voor meer informatie en het online aanmeldformulier op www.biblioplus.nl/vrijwilligers of loop eens binnen bij de bibliotheek.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties