Grave

Ook zo gek op de natuur?

Word de expert met de Kindercolleges van BiblioPlus

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Je houdt van dieren, je verzamelt stenen of schelpen, je loopt graag buiten en onderzoekt alles wat je tegen komt. Grote kans dat er diep van binnen een kleine Freek Vonk in je zit (dat kan ook bij meisjes!). Hij is de hipste bioloog van Nederland. Biologen zijn gelukkige mensen: ze maken allemaal van hun hobby hun beroep. Ilja Doedel (foto) is een bekende bioloog uit Grave. Hij vertelt over zijn werk en over de natuur tijdens het Kindercollege ‘de Bioloog’ in bibliotheek Grave op vrijdagmiddag 8 juni.

Lijkt jou dit super interessant wil je de kans hebben om al jouw vragen over de natuur te stellen, bezoek dan gratis het Kindercollege. Meld je aan via www.biblioplus.nl. Het Kindercollege is voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

Kindercolleges bij BiblioPlus
Wijze kinderen die alles willen weten over een bepaald onderwerp kennen we allemaal. Ouders, leraren, vrienden, iedereen doet zijn best om zoveel mogelijk te vertellen over die onderwerpen waar kinderen heel nieuwsgierig naar zijn. Soms is dat niet genoeg en luisteren kinderen graag naar een echte expert. Daarom organiseert BiblioPlus Kindercolleges in haar bibliotheken. Kinderen kunnen komen luisteren naar die expert en hem/haar alles vragen. Houd biblioplus.nl in de gaten voor meer Kindercolleges.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties