Grave

WK kempo in Albufeira: sponsoren gezocht voor Graafse deelnemers

Door Freddy Klooté

GRAVE - René Hegeraat en Remco Mulder zijn beiden al vijftien jaar coach bij kempovereniging Flying Dragon. Ze trainen in een dojo (zaal) van het dorpshuis in Escharen. René: “We vechten in de semi-contactklassen. Dat betekent dat je de ander wel mag aanraken, maar niet bijvoorbeeld knock-out mag slaan. Discipline is een belangrijk onderdeel van kempo. Dat geldt voor het gedrag in de dojo, maar ook voor je gedrag buiten de sport. Daar geldt dat je ieder gevecht dat je niet hebt, hebt gewonnen. We hebben voor het komende WK (van 24 tot 30 april) een prachtgroep bij elkaar”. Remco: “We zijn alleen nog op zoek naar sponsoren."

"Alles wat we uitgeven om in Portugal te komen en daar te slapen en te eten, moeten we zelf betalen", gaat Remco verder. "Daarom zoeken we particulieren die willen sponsoren. Bij een donatie van 20 euro mag je één maand gratis meetrainen. Bij een donatie van 50 euro mag je dat drie maanden doen. Voor bedrijven hebben we ook iets speciaals. Bij een donatie van 250 euro geven we, als tegenprestatie, een demonstratie, een workshop of een teambuildingsessie cadeau. René: “Ook wethouder Jeroen Joon van de gemeente Grave heeft beloofd contact met me op te nemen”.

Wie wil sponsoren, en daarmee het Kempo in Nederland vanuit Grave op een nog hoger niveau te tillen, kan dit doen via de doneersite www.doneeractie.nl/flying-dragon-wk-kempo-2017/-1294. Meer info over Flying Dragon is te vinden op www.flyingdragon.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties