Grave

Wijkraad Grave West houdt eerste bewonersavond

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op donderdag 18 november houdt wijkraad Grave West, bestaande uit vertegenwoordigers van de wijken De Zittert, Bikkelkamp en De Mars, haar allereerste bewonersavond. De bijeenkomst vindt plaats in de kantine van jeu de boulesvereniging Grave Superieur aan de Stadhouderslaan 7. Vanaf 19 uur zijn de deuren geopend. Het programma start om 19.30 uur.

"Tijdens deze avond staan de wensen, knelpunten en ideeën van de wijkbewoners centraal", vertelt Martijn Tap namens de wijkraad. "Op welke manier kan men samen vormgeven aan verschillende onderwerpen zoals verkeer en veiligheid, jeugd, groenbeheer, ouderen, eenzaamheid, sport en ontspanning? In kleine groepjes wordt, aan meerdere tafels, gesproken over deze wijkgerelateerde onderwerpen. De resultaten hiervan worden aan het eind van de avond verzameld en gepresenteerd. De uitkomsten van deze bewonersavond worden vertaald in het wijkplan."
Daarnaast worden de wijkbewoners ook kort geïnformeerd over de onderwerpen die de wijkraad het afgelopen jaar heeft opgepakt en/of gerealiseerd.

In verband met de verscherpte coronaregels en de beperkte ruimte in de kantine is het aantal plaatsen voor de bewonersavond beperkt. Conform de geldende coronamaatregelen wordt bij de ingang gevraagd naar een coronabewijs. Volg de wijkraad via www.gravewest.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties