Grave

Bijeenkomst in Catharinahof op 19 maart

WensAmbulance Brabant voert laatste wens uit

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op donderdagmiddag 19 maart verzorgt Centrum Mantelzorg Land van Cuijk in samenwerking met WensAmbulance Brabant een gratis informatiebijeenkomst bij de Catherinahof in Grave. Deze bijeenkomst, die duurt van 13.30 tot 15.30 uur, is voor alle mantelzorgers uit Land van Cuijk die zorgen voor hun naaste die thuis wonen of in een zorginstelling.

Cees Huijben bij een van de WensAmbulances.

Nét opa geworden en graag nog een bezoekje kunnen brengen aan je kleinzoon.
Een paar dagen met je vrouw en dochter naar je geliefde vakantiehotel in Winterberg. Of met de hele familie een laatste keer naar het strand. WensAmbulance Brabant brengt terminaal zieke mensen nog één keer naar hun favoriete plek.
WensAmbulance Brabant vervoert en begeleidt mensen uit Noord-Brabant en aangrenzende regio’s. Dat gebeurt vanuit hospices, zieken- en verpleeghuizen en vanuit huis. De eerste wensreis vond plaats in de zomer van 2011. Momenteel worden er honderden wensreizen per jaar gerealiseerd. En allemaal voor niets!
Ruim 150 vrijwilligers (verpleegkundigen en chauffeurs) en vier ambulances staan zeven dagen per week dag en nacht klaar voor deze gratis service. En íedereen is vrijwilliger.

Kom ook in actie
Kent u een zieke met een wens? Kunt u deze vanwege de beperkte mobiliteit niet vervullen? Kom naar de informatiebijeenkomst en laat u informeren.
Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@mantelzorglvc.nl of via de website.

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsSpecials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties