Grave

Welzijn Ouderen Grave is weer volop in bedrijf

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In tegenstelling tot eerdere berichtgeving is Welzijn Ouderen Grave (WOG) volop in bedrijf. "In verband met de RIVM-regels rondom Corona en de eerdere sluiting van Catharinahof konden wij geen bezoekers op ons kantoor ontvangen. Maar al uw vragen om hulp en ondersteuning kunt u dagelijks op werkdagen van 9.30 tot 12.30 uur melden via 085-0202353 of 24 uur per dag via ons mailadres info@welzijnouderengrave.nl", laat WOG weten.

Welzijn Ouderen Grave organiseert diverse activiteiten en heeft vrijwilligers klaarstaan om ouderen in Grave, Escharen, Gassel en Velp bij te staan. "De vrijwilligers van Graag Gedaan zijn er voor een luisterend oor, een regelmatig bezoekje en boodschappenhulp. Onze Ouderenadviseurs, de Administratief Ondersteuners en de mensen van de Belastinghulp zijn volop actief, natuurlijk met inachtneming van alle maatregelen van het RIVM.

De tweewekelijkse ontmoetingsmiddagen Zin op Zondag starten weer op 13 september, van 14 tot 16 uur bent u welkom in de bibliotheek aan de Trompetterstraat. Gelet op de RIVM-maatregelen is het noodzakelijk dat u zich hiervoor telefonisch of via ons e-mailadres aanmeldt, omdat er ruimte is voor maximaal 10 personen. Ook de Computerhoek is weer geopend en daar bent u weer welkom met al uw vragen over computer, tablet of mobiele telefoon. Om fit en actief te blijven willen wij u graag wijzen op de mogelijkheden deel te nemen aan Meer bewegen voor Ouderen. Zowel in Catharinahof als voor Escharen in De Brouwketel en in het Gemeenschapshuis in Velp kan al enige tijd weer onder professionele begeleiding gegymd en gedanst worden. Na het bewegen is er natuurlijk de ontmoeting en een kopje koffie op gepaste afstand.

Als laatste brengen wij de Maaltijdservice onder uw aandacht. Wij kunnen u in contact brengen met professionals op dit gebied. Zij bereiden een gezonde verantwoorde maaltijd, eventueel aangepast aan dieetwensen, die door onze vrijwilligers bij u wordt thuisbezorgd."

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties