Grave

Wel of geen Oldstars Zeskamp in Grave?

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Twee jaar geleden is er in Grave een initiatief gestart om veertigplussers deel te laten nemen aan een alternatieve zeskamp, ze zogeheten Oldstars Zeskamp. Die vindt tegelijkertijd plaats met de traditionele zeskamp op tweede pinksterdag, dit jaar op maandag 10 juni. De insteek is vooral genieten. Meedoen is belangrijker dan winnen. Daarvoor zijn echter wel voldoende teams nodig.

Voor het rendabel laten zijn van de Oldstars Zeskamp zijn minimaal tien teams nodig. Hoewel de reacties zeer positief zijn en er veel positieve geluiden te horen waren, blijft het aantal daadwerkelijke deelnemende teams aan de lage kant. Voordat de organisatie met de voorbereidingen van start gaat, wil het toetsen of er voldoende animo is om deze alternatieve zeskamp nogmaals te houden.

Een zeskampteam bestaat uit minimaal zes personen met minimaal twee dames. Er is geen maximum voor wat betreft het aantal. Heb je echter een heel groot team, kun je ook overwegen om met twee teams mee te doen. Heb je interesse om mee te doen? Stuur dan zo snel mogleijk een bericht naar ariens@ziggo.nl of jos.derksen59@gmail.com

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties