Grave

Vrijwilligers gezocht voor bieb Grave

Door Annet van 't Geloof van Biblioplus Grave

GRAVE - Voor de vrijdagmiddag en zaterdag zoekt de bibliotheek Grave dringend enthousiaste mensen die het bestaande team kunnen ondersteunen met alle voorkomende werkzaamheden in de bieb.

“Ben je een boekenwurm, een beetje handig met computers. Houd je van mensen helpen, begeleiden bij hun zoektocht naar boeken of informatie dan hebben we plaats voor jou in een fijn team van gedreven, enthousiaste vrijwilligers.”
Tevens komt de bieb graag in contact met gastvrouwen/mannen die bij lezingen en cursussen willen helpen met apparatuur klaarzetten, de ruimte klaarmaken en koffie en thee schenken.

De bieb in Grave, onderdeel van BiblioPlus is een bruisende plek in het centrum van Grave. Je kunt hier terecht voor het lenen, lezen, aanvragen van boeken, tijdschriften en speelgoed. Relaxen in de leestuin.

De bieb is een plaats van ontmoeten, kennis vergaren en kennis delen.
De activiteiten worden, onder professionele begeleiding, vaak uitgevoerd door vrijwilligers. “Gezien de enorme uitbreiding van activiteiten voor jong en oud zijn we op zoek naar extra hulp, gedreven mensen die enthousiast hun talenten willen inzetten. De beloning is een goed gevoel, een steentje bijdragen aan een mooie instelling, een verrijking voor je persoonlijkheid. Deel uitmaken van een team enthousiaste collega's.”

Meer info? Neem contact op met Trijntje, vrijwilligerscoördinator van de bieb in Grave via 0486-474540.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties