Grave

'Uit elkaar. En dan?'

Voortaan dagelijks spreekuur bij scheidingsloket Sociom

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Een toegankelijk, laagdrempelig spreekuur voor mensen met vragen rond scheiden of uit elkaar gaan. Daar blijkt behoefte aan. Daarom start het scheidingsloket van Sociom met een dagelijks telefonisch spreekuur voor alle inwoners van het Land van Cuijk.

Als jij en/of je partner hebben besloten om uit elkaar te gaan, komt er veel op je af. Misschien hebben jullie al kinderen samen, een huis of huisdieren. Dan moet je misschien een woning regelen, een advocaat inschakelen of je financiën ineens zelf gaan beheren.
Omdat een scheiding ook altijd veel emotie met zich meebrengt zijn de regelzaken die voortkomen uit een scheiding voor niemand makkelijk. Bij het dagelijks telefonisch spreekuur kun je antwoord krijgen op al die regelzaken, maar ook tips en steun die je kunt gebruiken wanneer je het bijvoorbeeld aan je kinderen gaat vertellen.

Telefonisch spreekuur
Het spreekuur van het scheidingsloket is voortaan elke werkdag bereikbaar tussen 9 en 10 uur via 0485-700500. E-mailen kan ook: scheidingsloket@sociom.nl. Kijk voor meer informatie op www.sociom.nl/scheiden

Over Sociom
Sociom is een brede organisatie voor sociaal werk en werkt voor de vijf gemeenten in het Land van Cuijk. Sociom is er voor iedereen, van jongere tot senior. De sociaal werkers brengen mensen samen, ondersteunen waar nodig en zijn altijd in de buurt. Zie ook www.sociom.nl

 

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties