Grave

VIDEO: tv-programma Klaas kan Alles in Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In het tv-programma Klaas kan alles gaat presentator Klaas van Kruistum 'onmogelijke' uitdagingen aan. Kan hij écht alles? Klaas was deze zomer voor opnamen in Grave. Samen met de Cloveniers of Schutterye tot Grave ging hij aan de slag met een nieuwe uitdaging. 0486TV was erbij. (foto: Pieter Smits)


Leo Burgers, voorzitter van het gilde, was aangenaam verrast door het bijzondere verzoek om mee te werken aan dit jeugdprogramma. "Mijn klein kinderen stonden te stuiteren, toen ik aan hun vertelde dat Klaas naar Grave zou komen", vertelt Burgers.

23 november
Dat de uitdaging van de aflevering, die zaterdag 23 november uitgezonden wordt op NPO3, bijzonder is kan Leo wel verklappen. "Het heeft natuurlijk met historie en het Graafse kanon aan de Maaskade te maken." De programmamakers van de KRO zijn erg gecharmeerd van het historisch stadje en bellen wel vaker met de voorzitter van het gilde. Zo heeft hij zelf meegewerkt aan het de documentairereeks Achter de Dijken van Leo Blokhuis die in september uitgezonden werd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties