Grave

VIDEO: Social media staan centraal in talkshow Linders & Linders

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Op vaderdag 16 juni was er weer een aflevering van het praat- en entertainmentprogramma van het duo Jolanda en Peter Linders met dit keer het thema 'ondernemen met en in social media'.


Wist u dat op YouTube meer zoekopdrachten ingetikt worden dan in Google? En dat er op YouTube per dag 300.000 nieuwe video’s geplaatst worden? In Linders & Linders van 16 juni spraken de presentatoren over de ontwikkeling van social media met contentmakers en ervaringsdeskundigen. Bijvoorbeeld met Sandra Gremmen, founder en owner van Finntage. Een concept waarbij Sandra foto’s verspreidt van door haar ingerichte interieurs. Haar Instagram-account wordt nu al gevolgd door meer dan 195.000 nationale en internationale geïnteresseerden.

Fotograaf Noémi Sarpe is ook content creator. Ze is verantwoordelijk voor de visuele branding van het schoenenmerk Bronx. Dit merk is wereldbekend en eigendom van de schoenenfamilie Dijkmans uit Kaatsheuvel. Voor dit merk reist Noémi de hele wereld over.
Het duo Jim Plaum en Nina Willems is eigenaar van het fotokunstmerk Wallll en het bedrijf To Comfy. Samen zijn ze nu al experts in social media-ontzorging en strategie, terwijl beiden ondernemers nog moeten afstuderen.

In deze uitzending verder een optreden van de MusicalMakers die op 21 juni een Zingo (muzikale Bingo) opluisteren. Heel bijzonder was ook het optreden van talent en singer-songwriter Vincie Gijsbers.

De talkshow Linders & Linders wordt maandelijks live uitgezonden vanuit het restaurant van Catharinahof in Grave. De presentatoren creëren een gezellig sfeertje met tussendoor verschillende reportages. Ben je geïnteresseerd in het onderwerp en wil je een tv-talkshow van dichtbij meemaken, kom dan op 14 juli naar Catharinahof, het thema van de uitzending is dan ‘Vierdaagse 2019’. De uitzending start om 14 uur. Toegang is gratis.

Deze talkshow van Linders & Linders wordt tot en met 23 juni uitgezonden via Omroep Land van Cuijk: Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1475. Meer informatie: Jolanda Linders, 0486tv@omroeplvc.nl of 06-10544491.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties