Grave

VIDEO: Scoop bij Linders & Linders: Django Wagner naar Smartlappenfestival

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - In de tv-talkshow Linders & Linders blikte burgemeester Lex Roolvink samen met de vaste presentatoren Peter en Jolanda Linders vooruit naar 2020. Tafelgast Loek Adriaans maakte bekend dat hij als organisator van het Smartlappenfestival 2020 de topartiesten Django Wagner en Stef Ekkel naar Grave haalt.


Afgelopen zondag was de eerste aflevering van Linders & Linders Live in het tweede seizoen van de populaire tv-talkshow. Het programma kenmerkt zich door de gezelligheid, interessante onderwerpen en spraakmakende gasten. Grave en Gravenaren staan centraal. Vanuit de als tv-studio omgebouwde theaterzaal Royal van Catharinahof ontvingen de presentatoren Peter en Jolanda Linders, met dit keer als co-host burgemeester Lex Roolvink, enkele gasten uit het vorige seizoen. In de eerste ronde schoven pastoor René Aarden van de H. Elisabethparochie en ondernemer Harrie de Greeff aan. Harrie vertelde uit eigen ervaring wat de impact is van een bedrijfsbrand, dit naar aanleiding van de brand bij ABC Restaurants op dinsdag 17 december. "Het beste wat je kunt doen als je de ondernemer wil steunen, is er te gaan eten als de zaak weer open gaat." Als hoofd van de brandweer onderstreepte burgemeester Roolvink het faciliteren van de gemeente. "Zodat de ondernemer in kwestie zo snel mogelijk weer operationeel kan zijn."

Huisband Three of a Kind onder leiding van Geert Minten bracht met veel enthousiasme enkele nummers ten gehore. Ook vaste columnist Christan Leenders was in zijn nopjes met de begeleiding van de band tijdens het voordragen van zijn column. Later in de uitzending had tafelgast Loek Adriaans nog een scoop. De organisator van het Smartlappenfestival 2020 haalt de topartiesten Django Wagner en Stef Ekkel naar Grave. Zij sluiten met vele anderen het evenement af op de eerste zondag van juli.

De eerstvolgende uitzending van Linders & Linders Live is op zondag 9 februari, met daarbij alle dorstlustige hoogheden uit de gemeente Grave te gast. Dit alles onder muzikale begeleiding van CV De Kapotte Kachels, bekend van 'Ik schup ze allemaal over de maas', Jungletime ft. Johan Vlemmix en Feest-DJ Maarten en De Vier Viltjes. Deze uitzending is live te volgen via Facebook en de tv-kanalen van Omroep Land van Cuijk, via Ziggo-kanaal 40 en KPN-kanaal 1475. Aanvang is om 14 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties