Grave

VIDEO: Praat aan de Maas met Johan Vlemmix en Onny Somboon

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Voor de vierde aflevering van de talkshow Praat aan de Maas was het Omroep Land van Cuijk-team in het sportcafé van de Raaijhal in Overloon. Daar waren Onny Somboon en Johan Vlemmix te gast. Zij werden aan de tand gevoeld door de presentatoren Mieke Jansen en Peter Linders.


Wist je bijvoorbeeld dat Johan zijn bekendheid kreeg door tientallen keren mee te doen aan het TROS-programma Ter Land te Zee en in de Lucht. En hij een poging gedaan heeft om het spookstadje Johnsonville te kopen wat ligt in de Amerikaanse staat Connecticut. En hij een tattoo onder zijn voet heeft met het logo van de televisiezender BNN.
Onny Samboon is ondernemer en tattoo-artist en ontvangt in haar studio in Grave klanten vanuit heel Europa. Geregeld wordt ze door internationale beursorganisaties en fabrikanten gevraagd om op te treden met haar vaardigheden. Het programma wordt opgeluisterd met een muzikale intermezzo van Ingrid Heijl en band.

Het programma Praat aan de Maas wordt gepresenteerd door Peter Linders en Mieke Janssen en geproduceerd door André Bloemen en wordt vanaf vandaag uitgezonden via het Ziggo kanaal 40 en streaming via de website www.omroeplvc.nl. In het programma komen bekende en minder bekende inwoners uit het Land van Cuijk aan het woord.

"De talkshow duurt ongeveer 50 minuten en behandelt bijzondere verhalen, ervaringen en ideeën afgewisseld met een muzikaal intermezzo. Het programma is gezellig, onderhoudend, verrassend en informatief", licht hoofdredacteur Ton Hurkmans toe.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties