Grave

VIDEO: Graafse voetbalvoorzitters openhartig in tv-talkshow

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Zondag 19 mei waren de Graafse voetbalvoorzitters van de fuserende voetbalclubs te gast in het praat- en entertainmentprogramma Linders&Linders. Het ging in deze uitzending vooral over de aankomende fusie waarbij drie voetbalverenigingen één gaan worden en samen met Hockeyclub Grave gaan verhuizen naar een nieuw onderkomen op sportpark De Kranenhof in Escharen.


De fusie maakt veel los in de gemeenschappen van Grave, Escharen en Velp. De meeste leden van de voetbalclubs steunen het plan, toch zijn er ook kritische geluiden. De meeste zijn gebaseerd op emoties en sentimenten.

An Veekens
De programmamakers Jolanda en Peter Linders bezochten ook An Veekens, GVV’er in hart en nieren. An vertelde over de fusie tussen Mobilia en de Sportclub waaruit in 1957 GVV ontstond, haar actieve periode bij GVV'57, hoe ze haar cluppie nu volgt en wat ze van de fusie vindt. De voorzitters vertelden in de talkshow ronduit en openhartig over de zorgvuldigheid van het proces, de kansen naar de toekomst en waarom het zo belangrijk is om vooral nu te handelen en door te pakken bij deze fusie. En ook hoe de leden van de verschillende clubs betrokken zijn en verder betrokken worden in het besluitvormingsproces.

De voorzitters Jan de Kruif (Estria), Henk Kuppen (SCV’58) en Huub Linders (GVV’57) deden ook een appel op iedereen om goed naar de feiten en onderliggende argumenten met berekeningen te kijken.

De talkshow wordt maandelijks live uitgezonden vanuit café Bastion van Catharinahof in Grave. De presentatoren creëren een gezellig sfeertje met tussendoor verschillende reportages. De volgende tv-talkshow is op 16 juni 2019, de uitzending start dan om 14 uur. Linders & Linders wordt tot en met 26 mei uitgezonden via Omroep Land van Cuijk: Ziggo kanaal 40 en KPN kanaal 1475.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties