Grave

VIDEO: Braziliaanse klanken en vakantiestemmingen bij Linders & Linders

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De negende aflevering van de tv-talkshow Linders & Linders stond afgelopen zondag geheel in het teken van ‘vakanties’. Aan tafel schoven aan reis-expert Addy van Doorn, backpacker Lizzy van Boomen en ondernemer Harry de Greeff uit Grave. (foto's: Pieter Smits)


De negende aflevering werd voor de eerste keer rechtstreeks uitgezonden in het gehele Land van Cuijk. Omroep Land van Cuijk heeft het technisch mogelijk gemaakt om de populaire talkshow niet alleen live uit te zenden via het Facebookkanaal van 0486TV, maar direct op alle kanalen van deze streekzender. Het bereik van de omroep gaat inmiddels verder dan het Land van Cuijk. Door de aansluiting op de landelijke Mediahub kunnen kijkers vanuit bijvoorbeeld, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en zelfs Rotterdam vanuit de huiskamer meegenieten van de programma’s die worden uitgezonden.

In de uitzending van afgelopen zondag vertelde Harry de Greeff over de ontwikkeling van de KIP-caravan en nam Addy van Doorn de kijker mee naar de mooiste vakantiereizen. Lizzy van Boomen is op haar beurt een echte ‘backpacker’. "Soms ga ik voor een paar maandjes op reis en kom ik na anderhalf jaar weer terug en heb ik de hele wereld gezien", vertelde ze in de uitzending. Harry is een echte caravanfan en gaat pas reizen met het vliegtuig als er een trekhaak achter zit. Addy is niet alleen een reisplanner, maar weet ook haar klanten te coachen voor het op reis gaan en te helpen indien er problemen tijdens het reizen ontstaan.
De gasten en het publiek konden daarnaast genieten van de zangkwaliteiten van de Graafse Marleen van Steen. Met begeleiding van Frans van Keep liet ze twee prachtige Braziliaanse nummers horen.

Deze aflevering tot en met 2 september te zien bij Omroep Land van Cuijk via het Ziggo-kanaal 40 en het KPN-kanaal 1475. De volgende Linders & Linders is op 15 september.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties