Grave

Verkiezingen: Land van Cuijk sterk vertegenwoordigd bij CDA

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

LAND VAN CUIJK - Op 20 maart van dit jaar vinden zowel de waterschapsverkiezingen als de provinciale statenverkiezingen plaats. Over het hele land kan weer gestemd worden voor de regionale waterschapsbesturen en de provinciale staten. Zo ook in Noord-Brabant. Het CDA heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan het opstellen van een verkiezingsprogramma en het selecteren van kandidaten uit de gehele regio. Belangrijk was daarbij de invulling vanuit het Land van Cuijk. Uit de gemeenten Grave, Mill & St. Hubert, Cuijk, Boxmeer en St. Anthonis zijn verschillende kandidaten geplaatst op de diverse lijsten.

Marcel Thijssen.

Marcel Thijssen uit Beers is als nummer 9 op de CDA-lijst de hoogstgeplaatste vertegenwoordiger uit het Land van Cuijk en daarmee een serieuze kanshebber om in de provinciale staten te komen namens de regio. Ook Frans Wouters (nr. 20), Wilfried Hermans (28), Arno Wouters (44), Jos van den Broek (47) en Jos Nielen (49) geven de lijst een Land van Cuijks tintje.

Jochem Jacobs uit Velp
Ook de CDA-lijst voor de waterschapsverkiezingen wordt door kandidaten vanuit het Land van Cuijk bemand. Zo worden de nummers 3, 4, 10, 12 en 16 ingevuld door respectievelijk Peter Brouwers, Erik Geene, Jan Stoffelen, Jochem Jacobs (uit Velp) en Joost Hendriks.

Hansko Broeksteeg uit Grave
Daarnaast staat er een regionale kandidaat op de Eerste Kamer-lijst namens het CDA. Met zestiende plek op de lijst hoopt Hansko Broeksteeg uit Grave de regio in de Eerste Kamer te kunnen gaan vertegenwoordigen.

Hansko Broeksteeg.

Jochem Jacobs.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties