Grave

Verkeershinder brug Grave; 'Regiotaxi alternatief voor bus'

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - De John S. Thompsonbrug in Grave is sinds 29 juli afgesloten voor zware voertuigen. Dat betekent dat ook de bussen van Arriva (lijn 99) en Breng (lijn 9) moeten omrijden. Het is nog niet bekend tot wanneer deze situatie gaat duren. Dit heeft gevolgen voor busreizigers. Er vervallen bushaltes en de reistijd is langer.

De volgende bushaltes zijn komen te vervallen:
Mgr. Borretstraat Reek;
Binckhof Velp;
Generaal de Bonsweg Grave;
Stoofweg Grave;
Busstation Grave;
Eindsestraat Nederasselt.

U kunt wel gebruikmaken van de volgende bushaltes:
Halte Voederheil Zeeland;
Halte Rijdtsestraat Alverna.

Alternatief
"Inwoners die te ver van bovenstaande bushaltes in Zeeland of Alverna wonen, kunnen ook gebruikmaken van de regiotaxi om naar Uden of Nijmegen te reizen", laat de gemeente Grave weten. "Reizigers kunnen tegen Wmo-tarief reizen. Dat is ongeveer gelijk aan het Brabantse bustarief."

Regiotaxi
De Regiotaxi haalt u thuis op en brengt u naar uw bestemming. "De taxi komt maximaal een kwartier voor of een kwartier na de gewenste vertrektijd voorrijden. U deelt de taxi mogelijk met andere reizigers. Hierdoor duurt de reis maximaal een half uur langer dan bij een normale taxi, maar zijn de kosten flink lager. U betaalt per kilometer."

Meer informatie vindt u op www.regiotaxinoordoostbrabant.nl. Daar kunt u ook uw regiotaxi reserveren.

|Doorsturen

T

2020-08-12 19:11:20

Haha zelfde tarief, grapjassen. Mensen worden goed hard genaaid, zeker degene met abbonement. Wat een slechte oplossing dit. 

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties