Velp

Zonnige zeskamp bij zestigjarig SCV '58

Door Matt Gerrits

VELP - In het weekend van 9 en 10 juni vierde SCV ’58 het 60-jarig jubileum. Zondagmiddag 10 juni stond daarbij in het teken van de jeugd. Omdat de Velpse jeugdspelers allemaal in samengestelde teams uitkomen met spelers van Estria en/of GVV ’57 waren alle jeugdspelers van de drie clubs welkom.

De oudste spelers van de JO17 en JO19 konden in de grote tent een FIFA-toernooi op de playstation spelen. Daarbij werden verschillende kleinere, maar ook grotere schermen gebruikt. Zowel de temperatuur buiten als het fanatisme waarmee werd gespeeld zorgde ervoor dat het kwik steeg in de tent. Het mooie weer zorgde er ook voor dat de overige jeugdspelers veel plezier konden beleven aan de zeskamp die met verschillende spellen verspreid stond over de velden van SCV ’58.
Vooral de spellen waarbij men nat kon of moest worden waren favoriet! Zo was er een buikschuifbaan, tobbedansbaan en een spel waarbij natte sponzen naar elkaar moesten worden gegooid. Daarnaast moest er ook een stormbaan bedwongen worden, aan een spijkerbroek gehangen worden, geworsteld worden met een sumo-pak en moesten ook de hersenen aan het werk met een groot vier-op-een-rij spel.

Tussendoor was er voor iedereen onbeperkt ranja en voor alle vrijwilligers werden flesjes water uitgedeeld. Dat extra vocht was wel noodzakelijk, evenals zonnebrandcreme, want het was zonnig en warm. Voor alle teams was er ook een pauze waarin bij de frietkraam een lekker frietje met snack kon worden genuttigd.

Al met al hebben alle jeugdspelers zich opperbest vermaakt en kon er om 16 uur moe maar voldaan afscheid genomen worden onder het genot van een lekker koud ijsje. (foto: Matt Gerrits)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties