Velp

Zes woningen als afronding Dorpshart Velp

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP – In de dorpskern van Velp heeft Reuvers Ontwikkeling & Bouw in samenwerking met Daverveld Woonprojecten een zestal woningen ontwikkeld. Deze woningen vormen de afronding van het Dorpshart in Velp.

Aan het kerkplein worden twee levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Kenmerkend voor die woningen is het volledige woonprogramma op de begane grond. Woningen waarin bewoners zorgeloos oud kunnen worden en genieten van het gemak en comfort van alle essentiële woonfuncties op één woonlaag. De woningen worden daarbij voorzien van een zolder voor extra ruimte, die optioneel ingedeeld kan worden.

Hoek- en tussenwoningen
Aan de Vetwei komen vier betaalbare hoek- en tussenwoningen voor starters en jonge gezinnen. Deze woningen worden in drie bouwlagen gerealiseerd, met drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een ruime zolder die volop mogelijkheden biedt.

Tweede fase
Dit plan vormt de tweede fase van het Dorpshart. Het kerkplein wordt afgerond met woningen die qua architectuur mooi aansluiten bij de kerk en de pastorie. Samen met de vier woningen aan de Vetwei ontstaat een mooi geheel, waarbij ook het aanzicht vanaf de Tolschestraat extra aandacht heeft gekregen.

Aanmelden via Dorpshartvelp.nl
Geïnteresseerden in de woningen kunnen zich alvast aanmelden via www.dorpshartvelp.nl zodat ze op de hoogte worden gehouden van de voortgang van dit plan. De start van de verkoop vindt vermoedelijk plaats in mei of juni van dit jaar.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties