Velp

Woningverkoop Dorpshart Velp start maandag 25 mei

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VELP - In de dorpskern van Velp heeft Reuvers Ontwikkeling & Bouw in samenwerking met Daverveld Woonprojecten een zestal woningen ontwikkeld. Deze woningen vormen de afronding van het project Dorpshart Velp. De verkoop start maandag 25 mei om 12 uur.

Aan het kerkplein worden twee levensloopbestendige woningen gerealiseerd. Kenmerkend voor die woningen is het volledige woonprogramma op de begane grond. Woningen waarin bewoners zorgeloos oud kunnen worden en genieten van het gemak en comfort van alle essentiële woonfuncties op één woonlaag. De woningen worden daarbij voorzien van een zolder voor extra ruimte, die optioneel ingedeeld kan worden.
Aan de Vetwei komen vier hoek- en tussenwoningen voor stellen en jonge gezinnen. Deze woningen worden in drie bouwlagen gerealiseerd, met drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een ruime zolder die volop mogelijkheden biedt.

Tweede fase
Dit plan vormt de tweede fase van het Dorpshart. Het kerkplein wordt afgerond met woningen die qua architectuur goed aansluiten bij de kerk en de pastorie. Samen met de vier woningen aan de Vetwei ontstaat een mooi geheel, waarbij ook het aanzicht vanaf de Tolschestraat extra aandacht heeft gekregen.

Inschrijfperiode
De verkoop start maandag 25 mei digitaal om 12 uur. Vanaf dit tijdstip is de uitgebreide verkoopdocumentatie te downloaden op www.dorpshartvelp.nl. Tevens is een fysiek exemplaar aan te vragen bij Van der Krabben Makelaardij Uden. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de makelaar voor meer informatie en kunnen zich tot vrijdag 5 juni inschrijven. Na die datum vindt de toewijzing van de woningen plaats.

|Doorsturen

Christel

2020-05-18 20:45:27

Mooie woningen alleen jammer dat geen starter het kan betalen.

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties