Velp

Verwendag voor cliënten Dichterbij tijdens NLdoet

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De cliënten van Dichterbij, locatie Velp gaan vrijdag 9 maart weer een leuke dag beleven in Schaijk tijdens NLdoet. Meer dan voldoende vrijwilligers hebben zich aangemeld om zich in te zetten voor hun ernstig meervoudig beperkte medemens.

De dag begint bij De Potter waar een maatje voor één dag klaar staat om de cliënt te ontvangen. Samen aan de koffie met gebak; niemand hoeft te wachten. Hierna gaan de deelnemers het dorp in om allerlei winkels te bezoeken, de bibliotheek in te gaan (waar voorgelezen wordt) en in een supermarkt kijken wat er zoal te koop is. Allemaal plekken waar men normaliter niet komt en waar ze overal van harte welkom zijn.
Voor de lunch keert iedereen terug naar De Potter, waar een heerlijk stamppottenbuffet gereed staat. Ook nu weer met z’n allen tegelijk smullen. In de middag komen vrijwilligers met aaihonden. Er kan volop geknuffeld en geaaid worden; de honden die komen vinden alles best. Wie wil kan nog terug het dorp in. Rond 15 uur is de dag weer ten einde.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties