Velp

Velp verwelkomt Sinterklaas

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Velp verwelkomde afgelopen zondag Sinterklaas en zijn zwarte pieten. Het werd een gezellige middag. Een verslag van Heidi Peters.

Vol spanning, en met een vrolijke noot van De Deurdouwers, stonden de Velpse kinderen afgelopen zondag weer te wachten op de aankomst van de Sint.
Al snel zien we de Sint verschijnen. Maar wat horen we nu? De Sint heeft zijn muziekpieten meegenomen en ze maken een hele hoop kabaal! Sinterklaas vertelt tegen de kinderen dat hij gehoord heeft dat er in Velp een hele mooie blaaskapel is die zo goed muziek kan maken. Hij wil eigenlijk dat zijn muziekpieten in Spanje ook een kapel gaan beginnen. Maar zoals we hebben gehoord kunnen de pieten nog helemaal niet zo goed muziek maken. Sinterklaas vraagt of de muziekpieten toevallig muziekles kunnen krijgen bij De Deurdouwers. Dat vinden De Deurdouwers een goed idee. Om te beginnen spelen ze alvast, samen met de muziekpieten, een sinterklaasliedje op het kerkplein en alle kinderen zingen gezellig mee.

Na dit muzikale onthaal ging Sinterklaas met alle kinderen naar het AC waar ze een gezellige spelletjesmiddag hebben gehad samen met de pieten. (foto: Heidi Peters)

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties