Velp

Annoesjka Weideveld uit Reek raadt exacte lengte draad

Veel reacties op ludieke actie Van Gaal Bedrijfskleding

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VELP - Om de nieuwe website vangaalbedrijfskleding.nl te lanceren heeft Van Gaal BV uit Velp afgelopen weken een ludieke actie op poten gezet. Hij plaatste op diverse plekken een grote naald met daaraan een rode draad. De opdracht was eenvoudig: raad de lengte van de draad. Daarmee kon je een shoptegoed voor Van Gaal Bedrijfskleding winnen van 150 euro.

Vincent van Gaal overhandigt de cheque aan winnares Annoesjka Weideveld.

De naald en draad stonden onder meer in Grave, Schaijk, Velp, Zeeland, Oss, Uden, Geffen en Mill om aandacht te vragen voor Van Gaal Bedrijfskleding. Dit leverde veel reacties op. Vier daarvan waren precies goed: 1.246,5 centimeter. Uiteindelijk is Annoesjka Weideveld uit Reek als winnaar uit de bus gekomen. Zij had een goede bestemming voor de cheque: de carnavalsclub van haar dochter Diede, zodat ze vesten kunnen kopen. Eigenaar Vincent van Gaal vond dit zo'n mooi gebaar dat hij het bedrag verdubbeld heeft.

Koffie staat klaar
Ben je op zoek naar bedrijfskleding, persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's), of veiligheidsschoenen? Dan ben je bij Van Gaal aan het juiste adres. Ook als je interesse hebt in een verenigingsjas, wielerkleding of wat dan ook. De koffie in de showroom staat klaar. Van Gaal BV is gevestigd aan de Garnizoenstraat 5 in Velp. Neem online een kijkje op www.vangaalbedrijfskleding.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

WeerLuister live naar L-FM


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?