Velp

Expositie en workshop Tashi Norbu

Tibetaanse sferen in Kerkje Velp

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Op 18 en 19 juni exposeert de Tibetaanse kunstenaar Tashi Norbu (foto) in het Vincentius kerkje in Velp. Op 19 juni is er tevens een schilderworkshop. Openingstijden expositie: vrijdag 12 tot 17 uur, zaterdag 11 tot 17 uur.

Tashi is opgeleid als traditioneel Tibetaans Thangka-schilder aan het hof van de Dalai Lama in Dharamsala, India. Hij heeft zijn westerse kunststudie afgerond aan de Saint Lucas Academy of Visual Arts in het Belgische Gent. In de loop der jaren heeft Tashi zich ontwikkeld als een allround en veelzijdig contemporary artist.
In zijn kunst combineert hij de basis van zijn Tibetaanse en Boeddhistische achtergrond met krachtige en moderne westerse kunstuitingen, ideeën en iconen. In 2017 heeft Tashi zich gevestigd in Emmen, waar hij het Museum of Contemporary Tibetan Art heeft opgericht. Als vertegenwoordiger van het museum ontplooit hij initiatieven als workshops, manifestaties en 'live paintings' om de Tibetaanse cultuur levend te houden en te verspreiden.

Workshop
Tijdens de workshop op 19 juni maken deelnemers kennis met de bijzondere Tibetaanse cultuur en rituelen beleeft én maken zij een prachtig schilderij. Materialen (verf, kwasten), koffie/thee en iets lekkers zijn inclusief. Lunch neem je zelf mee. Je deelname wordt berekend op basis van het formaat doek dat je kiest. Je kunt kiezen uit verschillende formaten doek: 30 x 40 cm: 35 euro; 50 x 50 cm: 50 euro; 80 x 60 cm: 85 euro; 75 x 110 cm: 125 euro; 100 x 140 cm: 175 euro; 120 x 140 cm: 390 euro.

Mail voor meer info naar info@mocta.org of info@ml-g.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties