Velp

Stiltewandeling bij Emmausklooster Velp

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Op de Dag van de Stilte, zondag 27 oktober, verzorgen Klooster Emmaus in Velp en natuurvereniging IVN Grave, een stiltewandeling. Om 7.30 uur start het programma in het klooster aan de Basilius van Bruggelaan 4 in Velp, met een meditatie in de kloosterkapel. Om 8 uur volgt een wandeling door de prachtige kloostertuin waarbij de stilte bij zonsopkomst wordt ervaren. Aansluitend is er om 9 uur een ontbijt in de refter van het klooster. Het programma eindigt om circa 10 uur.

Ook in de middag is er een stiltewandeling, die om 14.00 uur start met een meditatie in de kapel. Om 14.30 uur is er dan een wandeling door de kloostertuin tot circa 15.30 uur. De middag wordt om circa 16.30 uur in de kloosterrefter afgesloten met koffie met gebak.

 

Deelname aan het ochtendprogramma bedraagt 7,50 euro. Ook het middagprogramma kost 7,50 euro per persoon. Betaling contant bij aanvang. Beide programma’s worden begeleid door een meditatieleider en aangevuld met IVN-natuurgidsen, die op gezette tijden iets vertellen over de natuurlijke omgeving. Opgeven kan via: secretariaat@avantspirit.nl of 06-24547711.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties