Escharen

Op 20 en 21 juni

Stichting De Pieperknallers Escharen houdt groot dorpsfeest met zeskamp

Door Sergio Boutkan

ESCHAREN - Stichting De Pieperknallers houdt op 20 en 21 juni een groot dorpsfeest met zeskamp in Escharen. Iedereen uit de omgeving is welkom, jong en oud. 

 

Op zaterdag treedt de band Slamm op. Deze formatie trakteert het publiek op een breed repertoire, popmuziek van de laatste 30 jaar, aangevuld met actuele nummers. Op zondag wordt voor de vierde keer de zeskamp gehouden. Op dit moment hebben zich al 13 teams opgegeven. Voor de kleintjes is weer een draaimolen aanwezig.

Het feest is dit jaar niet in een aparte tent, maar vindt plaats in ’t Dorstige Hert in Escharen. De zeskamp vindt net als voorgaande jaren plaats op het Kerkplein en een gedeelte van de St. Machutusweg. Zaterdag is iedereen vanaf 20 uur welkom bij Bardoel. Het startsein van de zeskamp klinkt zondags om 12 uur op het kerkplein.

Meedoen aan de zeskamp
Opgeven voor deelneme aan de zeskamp kan bij Theo van Haren, 06-20596320, of Jeanne van Lith, 0486-471549. Voorverkoop van kaartjes voor de zaterdagavond is inmiddels gestart. Tickets zijn te koop bij ’t Dorstige Hert en kosten 7,50. Entree op de feestavond bij de kassa is 10 euro.

 

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties