Velp

SCV'58 viert 60-jarig bestaan met feestweekend

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Voetbalvereniging SCV'58 uit Velp viert dit jaar haar 60-jarig bestaan. Op zaterdag 9 en zondag 10 juni wordt dit jubileum groots gevierd. Door de verregaande gesprekken met GVV en Estria over het samengaan van de verenigingen, kan dit zomaar eens het laatste grote feest van SCV'58 als zelfstandige voetbalclub worden.

Op zaterdag 9 juni wordt het jubileum geopend met een wedstrijd tussen het RTL-sterrenteam (met onder anderen John Williams, Yes-R, Danny Froger en Andy van der Meijde) en SCV'58. De wedstrijd begint om 18 uur. Aansluitend is er een feestavond met de bekende coverband Slamm! Enkele foodtrucks zijn aanwezig om de inwendige mens te verwennen.

Zondag 10 juni staat in het teken van de jeugd en het officiële gedeelte. Zo vindt er een grote zeskamp plaats voor alle jeugdleden van de samenwerkende verenigingen Estria-GVV-SCV. Deze jeugdmiddag duurt 12 tot 16 uur. Tevens is er deze dag een receptie (vanaf 14 uur), waarbij eenieder in de gelegenheid wordt gesteld om het bestuur van de jubilerende vereniging te feliciteren. Het gehele feestweekend is de entree gratis.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties