Velp

Richard Garot en Joost Opsteegh vallen in de prijzen

SCV ’58 huldigt jubilarissen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - De laatste zaterdag van oktober staat bij SCV ’58 al jarenlang bekend als de zaterdag waarop de vrijwilligersavond wordt gehouden. Het bestuur wil op deze manier al haar vrijwilligers bedanken voor de wijze waarop zij zich inzetten voor de club en nu ook het samenwerkingsverband EGS (Estria-GVV-SCV).

Op de vrijwilligersavond worden de jubilarissen gehuldigd, maar ook de Aanmoedigingsprijs en 'D’n SCV’er' uitgereikt. Voorzitter Henk Cuppen huldigde met een dankwoord de jubilarissen van dit jaar. Dat waren Piet Brands en Tien Schippers (beiden 60 jaar lid), Bernard van Eldijk (40 jaar lid) en Claudia Gremmen, Geert Arts en Arnoud Pol (allen 25 jaar lid).

Aanmoedigingsprijs
Voor de Aanmoedigingsprijs hadden de seniorenelftallen en De Bikkels drie leden genomineerd. Dat waren Joost Opsteegh, Freek Janssen en Timo Bongaards. De prijs ging naar Joost Opsteegh. Joost is al jarenlang jeugdtrainer en -leider. Eerst van verschillende jeugdelftallen van SCV’58 en nu van JO-17 2 die onder de vlag van EGS spelen. De gedrevenheid van Joost, zijn betrokkenheid en gezonde portie nuchterheid, maken Joost tot een alom gewaardeerd jeugdtrainer- en leider, en dat al jarenlang. De waardering van leden en het bestuur werd onderstreept met een cadeaubon van Bento Sport.

D'n SCV'er
De strijd om D’n SCV’er ging dit jaar tussen Johan Brands, Patrick van de Venne en Richard Garot. Drie SCV’ers die al jarenlang meedraaien en hun sporen dubbel en dwars verdiend hebben; zowel bij de jeugd, als de senioren en zowel op sportief als organisatorisch vlak. De felbegeerd allerhoogste prijs binnen SCV’58 mocht dit jaar in ontvangst worden genomen door Richard Garot. Richard begon als leider en trainer van het meisjeselftal waarin zijn dochter voetbalde. Als snel werd hij een actief lid van de Jeugdcommissie van SCV’58. Naast het neerzetten van een goede organisatie(structuur) organiseerde Richard ook jarenlang allerlei jeugdactiviteiten. Later fungeerde hij ook als leider/grensrechter bij het dameselftal en vlagde ook enkele keren bij het 1e elftal van SCV’58. Richard was ook één van de eersten die naar de toekomst van de jeugd keek en stappen zette in de samenwerking met Estria en GVV’57. Hij werd coördinator van de meidenafdeling van EGS en mede dankzij zijn inzet en betrokkenheid is die meidenafdeling een succes geworden en een voorbeeld voor de huidige samenwerking met meiden en jongens. Op dit moment is Richard nog elke week op het veld te vinden als leider van de MO-17 van EGS. Niet onvermeld mag blijven dat Richard ook de grote man is achter de website van SCV’58. Richard is niet alleen door zijn kennis en kunde een waardevolle kracht, maar ook als mens en verbinder weet hij velen te enthousiasmeren.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties