Velp

Residentie Mariëndaal tekent driejarig contract met fysiotherapiepraktijk Bardoel & Van Lier

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Het gaat goed met Residentie Mariëndaal in Velp. Zo goed dat er een driejarig contract is getekend met vaste revalidatiepartner fysiotherapiepraktijk Bardoel & Van Lier.

"Onze bewoners en tijdelijke revalidanten zijn zeer te spreken over de fysiotherapeuten, ergotherapeuten en logopedisten van Bardoel & Van Lier", zegt Karin Janssen, directeur Zorg van Herstelzorg Nederland. "De samenwerking met de paramedici van Bardoel & Van Lier verloopt zo goed dat we hen in de loop van 2018 ook zullen inzetten op onze andere locaties in Hilversum en Heerlen."

Residentie Mariëndaal maakt sinds juni 2017 onderdeel uit van Herstelzorg Nederland en heeft naast het voormalig Jezuïetenklooster in Velp een vestiging in Hilversum, Villa Overbosch. Eind 2018 opent Herstelzorg Nederland bovendien Huize de Berg in Heerlen.

Voormalig klooster Mariëndaal vormt het statige middelpunt van een levendige woon- en leefgemeenschap voor senioren. Residentie Mariëndaal heeft 40 kamers voor (zorghotel)gasten die tijdelijk komen revalideren en 35 appartementen voor permanent wonen-met-zorg.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties