Velp

Repair Café Grave start weer op na zestien weken stilstand

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE/VELP - Na zestien weken stilstand gaat Repair Café Grave woensdag 1 juli weer van start. Omdat Catharinahof tot nader order is afgesloten voor activiteiten van buiten, ging de organisatie op zoek naar een alternatieve plek. Ze zijn voorlopig van harte welkom bij Ambacht Centrum Grave in kasteelklooster Bronckhorst aan de Basilius van Bruggelaan 2 in Velp. De deuren zijn voortaan elke woensdag weer open van 14 tot 17 uur.

Repair Café Grave werkt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat houdt onder meer in dat er een toegangscontrole is, registratie van bezoekers, minimaal anderhalve meter afstand, ontsmetten van handen en spullen en niet te veel mensen in één ruimte. Op deze manier worden zowel de vrijwilligers als bezoekers beschermd.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Het zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Je kunt ook altijd inspiratie opdoen aan de leestafel, waar boeken over repareren en klussen ter inzage liggen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties