Velp

Pinksterviering Cantate Deo

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

VELP - Op pinksterzondag wordt in de kapel van de kapucijnen in Velp de Woord- en communieviering opgeluisterd met zang van het Graafse koor Cantate Deo onder leiding van Uschi Krawzic en met begeleiding van pianiste Corrie Uijtdewilligen. Aanvang is om 10 uur.

Cantate Deo is van oorsprong een protestants-christelijk koor. Momenteel bestaat het uit ruim 30 leden van verschillende christelijke richtingen die elkaar vinden in de liefde voor religieuze, maar ook meer algemene melodieuze muziek. Ze treden dan ook graag op bij verschillende gelegenheden. Vorig jaar gebeurde dat nog bij de vestingstedendagen, dit voorjaar was er een koffieconcert en regelmatig wordt in verzorgingstehuizen gezongen, al of niet in een kerkelijke dienst. En jaarlijks is er het Kerstconcert in de Bagijnenkerk.

In het 55-jarig bestaan is een zeer gevarieerd repertoire opgebouwd van klassiek tot moderner werk. Met Pinksteren wordt een keuze gemaakt van liederen die passen in de viering en die met hart en ziel ten gehore worden gebracht. De geweldige akoestiek in de kapel in Velp zal eraan bijdragen dat de hoopvolle en inspirerende klanken van het koor uitstekend tot hun recht komen.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties