Velp

Optreden van Chris Hinze in Emmausklooster Velp

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

VELP - Chris Hinze treedt vrijdag 5 april op in de kapel van het voormalig Kapucijnenklooster in Velp. De voorstelling Tibet - on the roof of the world is een multimedia voorstelling vol prachtige beelden en wonderschone muziek. Kaarten á 20 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa of via www.avantspirit.nl. 

Op zijn lange reizen door Tibet verzamelde Hinze niet alleen fantastische muziek, maar ook prachtig beeldmateriaal. Gefascineerd door de kloosters, de monniken met hun gezangen, de Dalai Lama, de Karmapa of Lama Zopa en de Tibetaanse bevolking komt hij nu met een voorstelling vol prachtig videowerk. Tijdens het optreden neemt hij je mee naar de onbekende en fascinerende wereld van de Tibetanen, hun kloostergemeenschappen en hun leven te midden van de overweldigende natuur.

Waan je op reis
Op een groot scherm worden adembenemende videobeelden in combinatie met wonderschone Tibetaanse klanken, inventief en virtuoos fluitspel op diverse fluiten vertolkt, collages en persoonlijke verhalen, ingenieus samengesmeed tot een boeiend schouwspel en indringend geheel. Met deze indrukwekkende combinatie waan je je op reis door het dak van de wereld.

|Doorsturen

L.A. Lefeu

2019-03-13 11:56:27

hoe kom je aan kaarten en wat kosten ze?

bijdehand

2019-03-13 14:25:35

Kaarten á 20 euro zijn verkrijgbaar aan de kassa of via  www.avantspirit.nl.

stond in het artikel,goed lezen dus 

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties